Onze fermette leent zich bij uitstek voor het organiseren van workshops en trainingen voor kleine groepen. Voor grotere groepen of ‘familiebijeenkomsten’ bemiddelen wij voor u in de directe nabijheid van onze fermette voor onderdak. Gezamenlijk ‘vakantievieren’ en toch uw eigen plek om u eventjes terug te trekken wanneer u dat wilt, het kan bij ons in Arringes.

De reacties van groepen die we de afgelopen jaren onderdak boden, zijn enthousiast en lovend. Lekker koken is onze hobby. Dat is een van de belangrijkste redenen dat de schuur naast de hoofdwoning bij het huis is betrokken en hier een boerenleefkeuken is gemaakt. Op die manier kunt u met uw gezelschap nog meer genieten van gezelligheid en comfort.

Heeft u zelf ideeën voor het organiseren van een workshop, een training of een groepsvakantie? Bij ons is veel mogelijk! Dit jaar promoten wij onze fermette vooral onder wandelaars en fietsers. De omgeving leent zich bij uitstek voor actieve vakanties. Fietsers en wandelaars kunnen vanuit ons huis direct de natuur ingaan. In huis hebben we diverse korte en lange routes liggen. Wanneer u dat wilt, vergezellen wij onze gasten graag tijdens tochten.

Aangenaam wijntje

 


schilderen workshop